Okulumuz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Coşkuyla "Merhaba" Dedi

Eğitim meşalesini her geçen gün daha da yukarıya taşıyan ve gücünü İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinden alan okulumuzun 2024-2025 Eğitim-öğretim yılı açılış töreni ailemizin tüm üyeleriyle görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem İnam’ın konuşmasıyla açılan törenimiz Okul Müdürümüz Yılmaz Kösem’in konuşmasıyla devam etti.

“Öğrencilerimizi; sorumluluk alan, çözüm üreten, her anlamda donanımlı, yenilikçi gençler olarak yetiştirmek üzere var gücümüzle çalışacağız.” diyen Kösem sözlerine şöyle devam etti: “Zorlu bir sınav döneminden sonra ailemize katılan 144 öğrencimiz, okulumuzu yüksek bir başarı oranı ile kazanmakla kalmayıp okulumuzu sadece İzmir’in değil ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından birisi olma özelliğini güçlendirerek devam ettireceklerdir. Onların bugün yüzlerinden okunan gurur ve heyecanla okulumuzda nice başarılara imza atacaklarından eminiz.

12 Eylül 2024