Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BAŞVURU ŞARTLARI

Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurum Yönetmeliği’ne göre; ortaokulu başvuru yaptığı eğitim-öğretim yılında bitirmiş, kız ve erkek öğrencilerden; 1. ve 2. merkezi sınavlarda (TEOG) Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden aldıkları sınav puanlarının aritmetik ortalaması 70 ve üzeri olanlar ön kayıt yaptırabilecek ve kesin kayıt için puan üstünlüğüne göre sıralama yapılacaktır.

ÖN KAYITLAR

Ön kayıt için öğrenci, velisi ile birlikte gelerek ön kayıt formunu doldurur ve ön kayıt için gerekli belgeleri bu forma ekler. Ön kayıt formunun teslimi sırasında öğrenci ile bireysel görüşme (mülâkat) yapılır.

Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

• Öğrencinin nüfus cüzdanı,
  • Sporcu lisansı, ulusal ve uluslararası bilimsel ve teknik proje yarışmalarında aldığı dereceleri gösterir belge/belgeler (varsa),
  • 1 adet öğrenci fotoğrafı.

KESİN KAYITLAR

• Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelecek eğitim öğretim yılında toplam 96 öğrenci alınacaktır.
  • Ön kayıt işlemlerinden sonra başvuru formları ve ekleri incelenerek komisyon tarafından belirlenen taban puanın üzerindeki öğrencilerin listesi ilan edilir.
  • İlgili eğitim öğretim yılı için belirlenen kontenjanın dolmaması halinde, hazırlanan yeni kayıt takvimine göre, ön kayıtlara devam edilir.
  • Kesin kayıtlarda öğrenci velisi, okul tarafından hazırlanan kayıt evraklarını eksiksiz olarak doldurur ve imzalar.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Öğrencinin nüfus cüzdanı,
  • 2 adet öğrenci, 1 adet öğrenci velisinin fotoğrafı,
  • Öğrencinin sağlığının, okulumuzda açık bulunan meslek alanlarında öğrenim görmek için uygun olduğuna dair sağlık raporu.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.